Snabb och bra service. Trevligt bemötande och noggrant utfört arbete.
– Vanessa
 
Jag använde mig av offerta för att hitta ett bolag som kunde byta min toalettstol. Imperica var lyhörda och svarade på alla mina frågor snabbt och enkelt. De utförde bytet proffsigt och prisvärt. Jag är jättenöjd med Imperica och skulle utan tvekan använda dom igen!
– Alexandra
 
Renato svarar snabbt och levererar mycket bra service. Han var rak och tydlig med vad som ingick från början så inget tjaffs med smygande kostnader. Bra jobbat och skulle absolut använda mig av Renato igen!
– Daniel
 
Superbra kommunikation, snabbt utfört och superfint resultat. Tack!!
– Therese
 
Seriösa och proffsiga, och mycket raka och tydliga. Svarade snabbt, kom och gjorde en ordentlig undersökning innan de lämnade offert. Fick sms med information om försening pga trafik med tydlig tidsangivelse. Rimliga priser. Kan varmt rekommendera! (Vi installerade en ny VVB)
– Magnus
 

Fick svar snabbt, trevligt bemötande och bra hjälp!
– Amelia
 

Mycket bra leverans, nya vattenledningar från duschrum, genom husväggen till utsidan. Bra info om vald typ av blandare och hur installationen skulle komma att se ut.
– Claes-Göran


Duktig och snabb.
– Victoria


Mycket nöjd. Bra kvalitet på arbetet och bra dialog under arbetets gång. Löste även praktiska oförutsedda utmaningar på ett bra sätt. Kan rekommendera Imperica.
– Per