När du behöver byta diskmaskin, tvättmaskin eller byta blandare, rör och badrumsinredning behöver du hjälp av en duktig och seriös rörmokare i Stockholm för att allt ska bli rätt.

Det är höga krav på att reparationer och VVS-installationer blir korrekt utförda, dels för att du ska slippa problem och även för att du ska kunna få ersättning av ditt försäkringsbolag om ett problem ändå skulle uppstå. En del kan man göra själv men när det kommer till rörmokeri är det extra viktigt att göra allt på rätt sätt eftersom att vattenskador kan ha förödande konsekvenser.

Rörmokeriarbeten och VVS-installationer bör i de allra flesta fall utföras av ett proffs för att man ska förebygga att läckor med efterföljande vattenskador uppstår. Det är ofta små detaljer som kan påverka om en installation blir säker och hållbar för lång tid framöver.


Auktoriserat VVS företag

Hos oss får du hjälp av ett certifierat företag. Vi är auktoriserade i Säker Vatten och våra rörmokare är branschcertifierade VVS-montörer. Det ger dig som beställare extra trygghet då du vet att jobbet görs av någon som följer gällande branschstandard och håller sig uppdaterad kring de senaste materialen och teknikerna på marknaden.

Varmt välkommen att kontakta oss så pratar vi igenom hur vi kan hjälpa dig med de rörmokeriarbeten du behöver hjälp med. Hos oss får du högsta kvalitet levererat av ett tryggt VVS-företag till ett bra pris!


Exempel på vanliga tjänster som vi utför

  • Byte av blandare, WC-stolar och duschväggar med mera i badrum, kök, tvättstuga och andra utrymmen
  • Installation av diskmaskiner och tvättmaskiner
  • Installation av värmepumpar
  • Service och installation av varmvattenberedare
  • Installation och renovering av avloppssystem
  • Renovering och uppdatering av värmesystem och pannor
  • Felsökning av vatten- och avloppssystem
  • Om- och tillbyggnad av rörsystem samt byte av slitna rör

Hör av dig idag om du behöver hjälp av en kunnig, erfaren och auktoriserad rörmokare i Stockholm!